Nala Nestje-4
Home Omhoog Nala Nestje-4 Nala Nestje-3 Nala Nestje-2 Nala Nestje-1 Doortje Nestje-2 Doortje Nestje-1

 

 

 

 

 

 

Op 6-12-2021 zijn onze poes Valeria Nala en Mr. Bennet Pepe Le PU de trotse ouders geworden van 3 prachtige kittens.

       

 

De 3 kittens zijn opnieuw flink aan de maat. Het zijn 1 chocolate kater (136 gram bij geboorte), 1 black kater (135 gram bij geboorte) en 1 black tortie poesje (126 gram bij geboorte). Hieronder alvast de eerste foto waarin we de kittens voorstellen, uiteraard volgen er meer.

Als u geinteresseerd bent in 1 van de kittens kunt u een uitgebreide mail sturen aan  info@catteryvanhetzaanenbos.nl  waarin u iets vertelt over uw gezin en woonsituatie, kortom over het gouden mandje dat u aanbiedt. De kittens mogen na 4 weken op zeer beperkte schaal, in verband met corona, bezoek ontvangen.

7-1-2022

Het gaat prima met de heren en dame. Ze groeien als kool en hebben inmiddels een ruime ren (en de bank van het personeel) tot hun beschikking om te spelen.
We zullen ze even voorstellen, vierde nestje dus alle namen beginnen met een E :

Evita van het Zaanenbos. Black tortie poes. (Besproken)

 

Epke van het Zaanenbos. Chocolate kater. (Besproken)

 

Ewout van het Zaanenbos. Black kater. Ewout heeft zoals u op de foto ziet nog wat witte nestharen, maar die verdwijnen nog. (Besproken) 

22-1-2022: Het gaat prima met de kittens. Ze eten inmiddels knabbeltjes en blikvoer en rennen door de woonkamer heen. Weer even wat actuele foto's:

 

7-3-2022 Het is tijd voor de laatste foto's. De kittens gaan (helaas) weer verhuizen en voor allemaal is weer is fijn nieuw huis met goed personeel gevonden.

Evita van het Zaanenbos.

Ewout van het Zaanenbos.

Epke van het Zaanenbos.