Eefje Nestje-5
Home Omhoog Kittens Bo-Ji Bo-Ji Nestje-2 Kittens Eefje Eefje Nestje-2 Eefje Nestje-3 Eefje Nestje-4 Eefje Nestje-5 Eefje Nestje-6 Eefje Nestje-7

 

 

 

 

 

 

Begin maart 2011 verwachten wij een nestje van onze poes Eefje en G.I.C. Positively Cloten (Balls) van cattery Caterwaul.

    

 

10-3-2011.

Sinds 8 maart zijn Eefje en Balls de trotse ouders van drie mooie kittens.
Het zijn twee blauw/creme dames en één blauwe heer.
Meer foto's volgen uiteraard later.

           

 

10-4-2011

De kittens zijn nu oud genoeg om bezoek te ontvangen.
We zullen ze even voorstellen:

De dames:

Myrthe van het Zaanenbos:

 

Olijfje van het Zaanenbos:

 

 

en de heer:

Spar van het Zaanenbos:

 

8-5-2011

Het wordt tijd voor weer eens wat nieuwe foto's. Inmiddels weten we ook best wat over het karakter van de dames en heer.

  

Myrthe van het Zaanenbos. 
Myrthe is een heerlijke knuffel. Zodra ze een schoot ziet komt ze er gezellig op liggen, luid snorrend, zo van "Ha, gezellig !!"
Ze is gek op eten, en kan natuurlijk heerlijk met haar zus en broer spelen.
Myrthe is blauw-creme maar de hoeveelheid creme kleur is zeer beperkt.

 

 

Olijfje van het Zaanenbos. 
Olijfje is de meest ondernemende, en ondeugendste van het stel. Het is een eigenzinnige dame die heel goed weet wat ze wel en niet wil. Ze is
lange tijd de kleinste geweest, en wilde alleen maar pap eten. Na een cursus "Hoe eet je blikvoer", gegeven door Loes,  staat ze nu als eerste in
de rij als er nieuw eten in de bakjes komt.  Olijfje heeft duidelijk een 'creme' inslag.

  

Spar van het Zaanenbos.
Spar, de Heer des huizes, is een lekker ventje. Het is duidelijk een katertje. Hij is lief en speels maar ook rustig op zijn tijd. Hoewel hij op deze
foto wat dun overkomt, weegt hij al meer dan een kilo. Hij wordt vast een grote stoere kater net als zijn vader.
 

13-6-2011

Traditiegetrouw hier de laatste foto's van het nest. Voor allemaal is weer goed nieuw personeel gevonden, en ze hebben dan ook allen het nest verlaten. We zijn zoals altijd vol vertrouwen dat ze de eerste drie maanden goed zijn opgeleid, en in staat zijn zich prima aan te passen aan nieuwe omstandigheden.

Myrthe van het Zaanenbos is verhuisd naar liefhebbend personeel in Haarlem waar ook al een Ragdoll in huis was om mee te spelen.

Olijfje van het Zaanenbos is naar Santpoort-Noord verhuisd, waar ze lekker kan buiten spelen en waar ook al twee hondjes in huis zijn.

Spar van het Zaanenbos heet nu Gijs, is naar H.I. Ambacht verhuisd, kan in de tuin en heeft twee andere britten als speelkameraadjes.