Eefje Nestje-7
Home Omhoog Kittens Bo-Ji Bo-Ji Nestje-2 Kittens Eefje Eefje Nestje-2 Eefje Nestje-3 Eefje Nestje-4 Eefje Nestje-5 Eefje Nestje-6 Eefje Nestje-7

 

 

 

 

 

 

Rond 15 maart 2014 verwachten wij een nestje van onze poes Eefje en Salomon Olaf van Hasina Jabari  

    

In de nacht van donderdaag op vrijdag 14 maart is Eefje bevallen van 4 kittens. Helaas lagen er twee in stuitligging en hebben die de bevalling niet overleefd. Met de andere twee gaat het gelukkig prima. Het is een lilac en een cinnamon kitten.

23-3-2014

Het gaat prima met de kittens. Ze groeien als kool en wegen al bijna 200 gram. De lilac is waarschijnlijk een poesje, en de cinnamon een kater. Volgende week weer een update.

   

 

27-04-2014

Zo, eindelijk even tijd voor een update en wat foto's. Het gaat prima met de dame en heer.  Ze groeien prima alleen de kleur zijn we nog niet helemaal zeker van. Inmiddels zijn we wel zeker dat het een dame en een heer is. De dame gaat Anemoon van het Zaanenbos heten, en de heer Peer van het Zaanenbos. Geheel in de traditie van de cattery. De doos heeft plaatsgemaakt voor de bench, maar het gezin heeft inmiddels de bank als residentie uitgekozen.

 

Wij willen eruit !!!!!

Alsjeblieft ?

 

 

Interresant zo'n IPad.

 

Heerlijk op de arm van Tara liggen.

25-5-2014

Het schiet al op. Anemoon Fee van het Zaanenbos blijft lekker bij ons wonen en Peer van het Zaanenbos gaat naar een leuk gezin met nog een Brits Korthaar kater om mee te spelen waar hij ook lekker naar buiten kan. Inmiddels is wel duidelijk dat Peer een chocolate Brit is en Anemoon lilac.